Snel en zorgeloos overstappen naar duurzame energie

En naar een lagere energiefactuur. Want wij vinden dat je baas moet kunnen zijn van je eigen verbruik en je eigen portemonnee.

Hoe doen we dat?

1. Persoonlijk advies

Elk huishouden is anders. Daarom komen we bij je langs om jouw situatie in kaart te brengen en je infrastructuur te bekijken. Met je verbruik in het achterhoofd gieten we alles in een gratis offerte.

2. Sneller dan het (zon)licht

Offerte goedgekeurd? Wij gaan uit ons dak! En jij ook. Want wij zorgen steeds voor een snelle installatie zodat jij vliegensvlug kan profiteren van voordelige energie.

3. Duurzame oplossingen

Onze producten hebben een lange levensduur om optimaal in te spelen op je terugverdienmodel, en zijn compatibel met extra oplossingen zoals laadpalen en batterijen.

En wij, dat is
dit stralende team

Onze energie-experts

Samen meer dan 25 jaar ervaring op de teller.

Charli

Jorik

Patrick

8 teamleden voor camionettes van Solar Engineering

Onze merken

Wij werken uitsluitend met duurzame fabrikanten en materialen van topkwaliteit.

Onze partners

Als sponsor van verschillende clubs & bedrijven geven we een duurzaam duwtje in de rug. Interesse in een partnership? Neem contact met ons op.

Eerst horen, dan geloven!

5,0
5/5

door meer dan 73 tevreden klanten

Anne-marie Wijns

5/5
“Super service, super kwaliteit van zonnepanelen. Elke belofte werd nagekomen. Elke werkfase werd ons perfect uitgelegd en stonden altijd klaar om ons bij te staan met bijkomende administratieve vragen. Top werkmannen , proper, snel, vriendelijk, 100% goed werk geleverd. Wij genieten ten volle van onze zonnepanelen. Dankuwel Solar Engineering.”

PJ

5/5
“Wij zaten vast bij een andere leverancier met levertijden die opliepen tot 8 maand na afgesproken datum. Na contact met Solar Engineering was het gevraagde product 3 dagen later geleverd. Uitstekende service en after sales bijstand!”

Peter Van Assche

5/5
“Mooie offerte gekregen met scherpe prijs en alle uitleg die ik nodig had. Eens de bestelbon getekend was verliepen de werken supervlot en sneller dan gepland. Na de werken werd de keuring en alle administratie zeer vlot afgehandeld.”

Carlo Renau

5/5
“Zeer goede kwaliteit van materialen, snelle service. Alle informatie word op voorhand medegedeeld. Bij verdere vragen stellen ze zich zeker open en worden deze onmiddellijk beantwoord. Top bedrijf een echte aanrader. Doe zo verder mannen en jullie zullen groot worden.”

Jarno Adriaenssens

5/5
“Werkmannen die hun stiel kennen en die zich aan hun woord houden. Alle informatie word op voorhand medegedeeld en gegeven. Top kwaliteit en een goede service, een echte aanrader. Dank je wel voor mooi werk dat jullie hebben opgeleverd.”

William Delvaux

5/5
“Heel goeie service. Geplaatst op de afgesproken datum. De kwaliteit van de panelen is top en ook de uitleg van de plaatsers was duidelijk. Bedankt voor de geweldige samenwerking!”

Liana Ariano

5/5
“Super service ! Top kwaliteit van zonnepanelen en de rest dat erbij komt kijken. Staan steeds paraat voor verdere uitleg of eventuele vragen. Top werkmannen aan een zeer goed tempo. Echt dank je wel mannen voor al het goede werk dat jullie geleverd hebben.”

Saskia Roose

5/5
“Top kwaliteit, goede service, snelle levering, uitgebreide uitleg met alles erop en eraan. Een echte aanrader om deze vakmensen te contacteren voor zeer goede kwaliteit in zonnepanelen.”

Vraag hier een gratis* simulatie aan​

*Geen kleine lettertjes. Helemaal gratis, beloofd!

Onze energie-expert contacteert je binnen 48 uur en bezorgt je een vrijblijvende offerte.